LETLÆSTE DYSTOPIER

flugtaktion-cph-forside-web

De to første bind i min nye serie 2100 er netop udkommet, og de er blevet hamrende flotte, hvis jeg selv skal sige det. Det er Simon Bukhave, der har tegnet, og han har atter overgået sig selv med detaljerede scenarier.

2100 er en letlæst serie til de 9-12-årige, der ikke har mod på at kæmpe sig igennem en mursten af en roman, men gerne vil kaste sig over den dystopiske læsning. 2100 foregår nemlig i år 2100, og hvert bind rummer en ny dystopi. En ny forestilling om verdens undergang, en ny nerverpirrende historie, men også et nyt oplæg til diskussion, om hvordan vi har indrettet vores verden, og hvad der vil ske i fremtiden. Første bind – FLUGTAKTION CPH – foregår således i et fremtidigt København, som Simon i den grad har fået til at leve med sine ekstremt detaljerede tegninger af en smadret hovedstad i armene på bander og kriminelle. Andet bind – GENERATION 2.0 – foregår langt ude i rummet, som han selvfølgelig tegner lige så overbevisende op.

“Virkelig flotte bøger, hvor Benni Bødker får utrolig meget indhold og spænding i lettere bøger,” skriver lektøren i sin meget flotte udtalelse. “Begge bøger har åbne slutninger og lægger op til, at læseren kan diskutere fortiden og fremtiden af historien. Bøgerne har fantastiske sort-hvide, stemningsfyldte tegninger af Simon Bukhave.”

– Benni Bødker

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.