Karen Vad Bruun

Karen Vad Bruun har arbejdet med bøger siden hun lærte at læse. Hun startede med at sluge sin mors pigebøger fra 1950erne og elskede historierne om fattige piger, der endte med at tø rige gamle damers frosne hjerter op.

Karen har arbejdet med bøger, siden hun var 15 år gammel. I 2013 startede hun Forlaget Corto sammen med Benni Bødker. De har også skrevet tre kriminalromaner for voksne sammen, den sidste var Når solen forsvinder fra 2014.

Med serien Stjernestøv debuterer Karen som børnebogsforfatter, men hun har i mange år arbejdet med børnebøger, som både agent, oversætter og forlægger.

Besøg Karen Vad Bruuns website.

De nyeste bøger af Karen Vad Bruun

Anmelderne siger

“Måske den bedste serie til målgruppen … der er intet dårligt at sige om bøgerne. De er afstemt til målgruppen, gennemarbejdet, fængende og æstetiske. Enhver pige bør stifte bekendtskab med Selma – de vil helt sikkert være vilde med hende.”

Læs hele Bogoplevelsens anmeldelse her.

 

“… jeg kan ikke andet end tro, de vil være et monsterhit i målgruppen”

Læs hele Mit Bogskabs anmeldelse her.

 

“Det er knaldgodt skrevet. Mon ikke Stjernestøv vil gå lige i hjertet hos mange piger?”

Læs hele Æseløres anmeldelse her.

“En fantastisk fin serie om venskab og de tanker, følelser og konflikter, som veninder går igennem i løbet af barndommen … meget velskrevet og relevant”

DBC

 

“En rigtig pigebog, som vil ramme målgruppen perfekt”

Læs hele Børn og Bøgers anmeldelse her.

 

****  “Gå endelig i krig med denne nye bogserier … min 8-årige poge gnavede sig på et par feriedage begge bind igennem.”

Læs hele Børn i byens anmeldelse her.