Børnelitteratur i særklasse

Jeg har efterhånden udgivet ret mange bøger (tæl selv!), men det er stadig forbundet med en vis nervøsitet at udgive en bog.

Som regel har arbejdet jo strukket sig over ikke bare måneder, men år, og uanset hvor let jeg er kommet til ideen eller historien, så er det altid en kamp at få sætning efter sætning til at makke ret og fremmane det univers, jeg går med i hovedet. For er der andre end mig selv, der vil kunne lide historien?

De to første bind af Vilkacis er udkommet for kort tid siden, og nu er anmeldelserne så begyndt at dryppe ind:

“En fremragende historie … Det er sådan, en bog skal skæres … velskrevet, effektfuldt og ualmindelig fængende … børnelitteratur i særklasse.”
Bogoplevelsen.dk

“Letlæst og flydende fortalte uhyggelige bøger med stemning fra gammel folketro og slaviske eventyr. En stramt fortalt historie … uhyggeligt er det og tændergnistende koldt og farligt. En spændende og hurtigt læst serie … Smukt og sirligt illustreret, hvis man kan sige det om så uhyggelige billeder.”
– DBC

“Der er fart på og spændingen/gyset holder fra start til slut. Selvom vores børn aldrig har stiftet bekendtskab med gysergenren før, så var de begge vilde med bøgerne … Vi vil anbefale Vilkacis-serien til alle børn, der godt kan lide et godt gys, både drenge og piger.”
Bechsbooks.dk

Alle er glade, ikke mindst mig!

– Benni Bødker

Skriv en kommentar

five − 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.